Poslední novinka před druhým ročníkem SYMBOLIC festu!

Je to tak a upřímně? Jedná se o jednu z nejdůležitějších, ale také nejkrásnějších novinek, které jsem měl prozatím čest sepisovat. Budeme se totiž bavit o jídle.

Jídlo je stejně jako hudba, kvalitní zázemí pro spánek a možnost se civilizovaně umýt, nejdůležitější částí hudebního festivalu. Mnoha lidmi je tato část podceňována (což vidím na každém festivalu u známých, kteří i 4x denně po dobu několika dnů konzumují čínské nudle jen z důvodu, aby se vyvarovali nepříjemných žaludečních potíží). MY jsme Vám slíbili, že budeme NÁŠ festival dělat jinak. A proto jsme si dali velice záležet na jídelním menu, které Vám budeme od středy až do neděle servírovat.

Stejně jako si stojíme za nabízeným pivem si chceme stát i za nabízeným pokrmem. Už na začátku jsme si řekli, ŽE NECHCEME externí kuchyně, nad kterými nemáme kontrolu. Chceme vědět CO U NÁS JÍTE a chceme si být jisti, že NIC lepšího Vám nabídnout nemůžeme. Věříme, že i díky naší kuchyni se pro Vás SYMBOLIC stane festivalovou oázou v parném létě.

Nabízí se tedy otázka: „Na co se můžete těšit z oblasti gastra?“ Víte co? Poprvé necháme v rámci našich novinek promluvit SYMBOLICkého šéfkuchaře Petřína:

„Po celou dobu festivalu vám budeme vařit čerstvá jídla z opravdu autentických surovin a čerstvých ingrediencí.

Například Italská rizota (nejen pro vegany), budou vždy připravena z italské rýže, určené na rizoto. K dochucení jsme pak zvolili top panenský olej Laudemio a pokud si dáte houbové jídlo, tak zjistíte jak chutná kvalitní Lanýžový olej.

Samozřejmostí už se stávají také snídaně a není nic lepšího, než si dát něco sladkého a k tomu dobrou kávu, o které jsme Vás již informovali. Letos poprvé (a myslím, že to ještě nikdo nezavedl) si budete moci k snídani pochutnat i na domácích chlebíčcích.

Každý festival se pak neobejde i bez klasiky v podobě klobás. Ty jsme nechali připravit u malého řezníka. U nás se však budou „douzovat“ a ne grilovat. Krom toho se můžete těšit i na různé polévky, saláty, buřty na pivu, kuřecí tortily, halušky, fazole, pomazánky nebo grilovaná kuřata (a to v několika variantách pálivosti). Jídlo Vám prostě chceme připravit tak, jako byste si ho dělali u sebe doma.“

Za mě velkej palec nahoru. Tak nechte doma „štangle lovečáku a okoralej chleba“ a zkuste to „po našem“, tedy trochu jinak…

Dejvy


Facebook Vstupenky info Kontakty Shop Kapely